Los Angeles

Hej

Nu var det alldeles för länge sen vi skrev känns det som!

Vi har varit i Los Angeles nu i 5 dagar men i skrivande stund har vi kommit fram till Chicago och hunnit träffa min syster och hennes vänner Elon och Alan.

I det här inlägget tänkte vi sammanfatta LA, så mer om Chicago får ni läsa om nästa gång.

Första dagen vi kom till LA gjorde vi inte mycket mer än att hämta ut hyrbilen och leta oss till hostlet (som visade sig ligga på Hollywood blv mittemot dolby teatern) Mattias sov ca 12h men Ida kände av jetlag och sov kanske 5h. Andra dagen bestämde vi oss för att åka till en liten outlet då vi behövde varmare kläder. Vi åkte även förbi downtown LA och på vägen hem åt vi tacos på ett ställe som en tjej vi träffade i Australien hade rekommenderat??

Tredje dagen så åkte vi för att gå en promenad till Hollywood skylten, men det var helt fullt med folk så vi kunde inte parkera och en parkering var avstängd. Så istället för en promenad på ca 3h så åkte vi till havet och Santa Monica pier vilket var en mysig utflykt. På kvällen mötte vi upp en vän som vi träffade på Fiji och som hade kommit till LA nu. Han heter Nick och är från England. Vi gick och åt på Hard rock café som låg nära vårat hostel.

Fjärde dagen så kände vi oss inte så bra i magen (var dåliga redan sista dagen på Fiji men nu tog vår energi slut) så vi fick ligga på rummet hela dagen och tillslut gå till läkaren och få medicin. På em/kvällen köpte vi iaf en guidad rundtur för att se Hollywood skylten, Beverly hills samt Rodeo drive.

Femte och sista dagen innan vi idag flög till Chicago så var vi på Universal Studios tillsammans med Nick. Vi hade köpt vanliga biljetter men väl på plats bestämde vi oss för att uppgradera till VIP och VIP var det verkligen! Egen resturang för oss vip gäster med den bästa maten på hela resan kändes det som! En guide som ledde oss genom alla attraktionerna (före alla köer som var ca 1h väntetid) och vi fick även gå in i olika filmstudios och gå på gatorna där filmer har spelats in. Vi hade den bästa dagen på länge! Så glada att vi gick trots hur vi mådde dagen innan?

kram kram

O.B.S! Bilderna ligger huller om buller och saknar bildtext. Detta kommer åtgärdas imorgon (lördag) förhopningsvis, då klockan inte är runt 2 på natten.

/Ida och Mattias

1 kommentar

  1. Åh vad häftigt!
    Tur att ni blev bättre snabbt! Medicin från USA är inte att underskatta 😉 Haha 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *