Chicago

Hej!

Nu har vi varit i Chicago ett par dagar. Första dagen efter att vi anlände till Chicago spenderade vi med en del överraskningar då Ida, Anna och Mattias har fyllt år i mars. Ida och Anna fick pedikyr och manikyr i födelsedagspresent av sina snälla föräldrar. Sedan fick Ida även sminkning av Anna. Mattias gick med Elon och Alan för att hitta finkläder inför kvällens överraskning. När vi var ombytta och fixade åkte vi in i hjärtat av Chicago för att åka upp till 95 våningen på John Hanckock center, där vi fick njuta av en fantastisk utsikt och fantastisk mat. När vi hade ätit klart åkte Anna och Elon för att kolla på bio medans jag, Ida och Alan begav oss till Mattias födelsedagspresent från Ida: Ölfestival i ett museum. Där inne fick vi tillgång till obegränsade antal provsmak från mikrobryggerier i USA.

Dagen efter gick vi in på Museum of science and industry och kollade på IMAX bio med humpback whales, utställning om lego och kända byggnader.

Igår spenderade vi Mattias födelsedag med att vara i två köpcentrum. Vi shoppade inget i det första då vi skulle till en outlet som vi hört mycket om. Vi hann med att gå någon timme i den outleten. Vi kommer att spendera hela morgondagen i den outleten, Alan är en man som gillar teknikprylar, så han introducerade oss till Amazon Echo som är en pryl man inte kan vara utan i ett hem. Med den styr man teknikutrustning i hemmet genom att prata med ”Alexa” som hon heter. Vi köpte givetvis en egen Alexa att ta med hem.

Idag var Anna tvungen att vara i skolan fram till lunch så då tog Alan oss in till stan för att promenera runt bland höghusen. Vi mötte upp Anna för att se en show med Blue man group. Den var riktigt bra, får ni chansen att se den kan vi rekommendera er att se den. Nu är vi hos Alan och lagar svenska köttbullar med makaroner. Imorgon kommer vi som sagt att spendera hela dagen (och plånboken) i en outlet som är riktigt stor.

Kram

/Ida & Mattias

1 kommentar

  1. Oj vad fint det ser ut i Chicago. Ni har verkligen tur som får se så mycket med hjälp av era vänner. Otroliga bilder. Njut nu er sista tid på er resa. Hälsa alla och många kramar från Peter o Lisa. ❤️?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *